Naslovnica Vijesti Svečano otvorenje 46. Međunarodnog senjskog ljetnog karnevala

Svečano otvorenje 46. Međunarodnog senjskog ljetnog karnevala

1

Mala povorka na čelu s Meštrom karnevala Feralićem, gradskom svitom, karnevalskom zastavom koju su nosile plesačice plesne skupine Maja’s Dance Nation, Gradskom glazbom Senj i drugim maškarama, prodefilirala je ulicama grada do Trga Cilnica na kojem se održavala svečanost otvorenja.

Meštar se svojim uvodnim govorom u satiričnom tonu obratio okupljenima, a potom mu je Gradonačelnik Rukavina predao ključeve grada. Gradonačelnik je rekao kako ostavlja grad u dobrom stanju i da je blagajna puna, pa maškare mogu bez brige vladati gradom sljedeća tri dana.

Program otvorenja upotpunio je nastup plesne skupine Maja’s Dance Nation i Vatreno žonglerski spektakl – Sundari i Luche, a sa glavne rive ispaljen je i vatromet, koji je nekoliko minuta krasio nebo iznad Senja.

Nakon službenog otvorenja na Trgu Cilnica oko tisuću okupljenih posjetitelja zabavljale su senjska grupa „Trio Marinero“ i popularna „Crvena jabuka“.

Karneval se nastavlja i danas, kada će nastupati „Neno Belan i Fiumensi“ i „Trio Marinero“, a vrhunac zabave očekuje se u subotu kada će gradom prodefilirati 40-ak maškaranih skupina u velikoj maškaranoj povorci, koja kreće u 19,00 sati.

Stoga vas pozivamo sve u Senj na nezaboravnu zabavu.

L.O./I.Ž.

SHARE

1 komentar

  1. HOĆE LI DVIJE SEOSKE MILICIJSKE FUKARE POVUĆI ZA SOBOM BAJIĆA I OSTOJIĆA
    Upravo Bajić i Ostojić su svojim suludim i iracionalnim potezima ukazali na činjenicu da je prije početka rata, možda najjači operativac KOS-a, također Splićanin Ljubiša Beara stvorio u Splitu organizaciju koja je danas sigurno najjači centar za specijalni rat protiv Hrvatske na tlu Hrvatske, a koju sam Bajić naziva „SPLITSKA VEZA“. Sve što je imala u zadatku grupa „Opera“ ili posebno operacija „Labrador“, utjelovljeno je u „SPLITSKOJ VEZI“ koja je sigurno najuspješniji projekt KOS-sa koji i danas vlada Hrvatskom. Direktni organizatori zločina i tvorci vječne stigme „fašističke, šovinističke, homofobne“ Hrvatske, prikrivanjem zločina u Lici ne štite Podnara i Kranjčevića već štite sebe.

    https://sdpinterzlocin.blogspot.hr/2017/08/policijska-bitch-party.html

Comments are closed.