Svi kupci na području Kosinjske doline imaju struju

Direktor Elektrolike Gospić, Ernest Petry obavijestio je medije o stanju opskrbom električnom energijom na području Kosinjske doline:

-Ovim putem Vam ispred HEP ODS-a, DP Elektrolika Gospić dostavljamo kratki rezime o trenutnom stanju vezano uz distribuciju električne energije na poplavom zahvaćenom području u Kosinjskoj dolini – stanje na dan 26. 03. 2018. god. u 12:00 sati.

Nastavak ispod oglasa

U trenutku slanja ovoga izvješća svi kupci na području Kosinjske doline imaju osiguranu redovnu opskrbu električnom energijom iz distribucijske mreže, a o istome su upoznati Stožer civilne zaštite Općine Perušić i sve ostale institucije na terenu.

Daljnje aktivnosti će se poduzimati i u nadolazećim danima, a sve vezano uz saniranje nastalih šteta na elektroenergetskim objektima, čišćenjima istih itd.

Napominjemo da opreza radi do daljnjeg HEP ODS-a, DP Elektrolika Gospić s terena neće povlačiti agregate iz razloga kako bismo u nadolazećem periodu bili pripremljeni u slučaju ponovnog porasta vodenog vala, a sve iz razloga jer se na području Velebita nalaze velike količine snijega, a najava prognoze je da će u nadolazećem periodu doći do naglog zatopljenja popraćenog kišnim padalinama, što bi moglo uzrokovati dodatno otapanje snijega i ponovni rast vodostaja na području Kosinjske doline, priopćio je.

L.O./HEP