Svjetski skup kampera u kampu Straško

Domaćin ovogodišnjeg relija je kamp Straško U Novalji, kamp s četiri zvjezdice kojeg je Deutscher Camping Club izdvojio kao jedan od najboljih kampova na jadranskoj obali.

„Izrazito smo ponosni što smo domaćini 82. F.I.C.C. SVJETSKOG KAMPING RALLY-a, te što ćemo ugostiti više od 1500 sudionika iz 34 države u periodu od 27.lipnja do 4.srpnja 2015.godine.“, poručuju iz kampa Straško.

Nastavak ispod oglasa

Kamp Straško idealna je destinacija za obiteljski odmor u Hrvatskoj, a nudi zabavu, rekreaciju i toliko željeni mir kojem težimo u vrućim ljetnim danima. Brojni ljudi vide kampiranje samo kao povratak prirodi, no prema visokim standardima koje nudi Kamp Straško, naši gosti ne samo da mogu uživati u jednoj od najljepših plaža na Jadranu te u suncu i čistom moru, već ćemo im pružiti sve što je potrebno za bezbrižan odmor. Brojne aktivnosti poput onih koje nudimo u rekreacijskom centru, te naši profesionalni animatori, pružaju gostu sve što je potrebno tijekom dana i večeri, a večernji zabavni program učinit će vaš boravak još ljepšim uz pregršt trenutaka za sjećanje.

F.I.C.C. je jedina svjetska organizacija isključivo posvećena svim oblicima kampiranja te zastupa interese kampista i vlasnika kampera gdje god se oni nalazili. F.I.C.C. je osnovana 1933. kao organizacija koja okuplja brojne europske kamping klubove. Danas zastupamo 67 klubova i federacija u 38 svjetskih zemalja. F.I.C.C. kontinuirano promovira slobodu koja je glavno obilježje kampiranja.

U srijedu bit će održana Glavna skupština FICC Rally-a na kojoj će biti ponovno izabrana stručna i rukovodna tijela.

L.O.