Portal Lika online zaprimio je pismo isprike koje je javnosti uputio Dragan Jakovljević nakon incidenta u gospićkoj bolnici. Objavljujemo ga u cijelosti.

Osjećam potrebu ispričati se ravnateljici bolnice i svim djelatnicima koji su na bilo koji način povrijeđeni mojim nepromišljenim postupkom. Želim jasno naglasiti da je laž da je bilo tko od pacijenata bio zakinut zbog mog, opet naglašavam, nepromišljenog postupka.

POMOGAO SAM, A TO SVI ZNAJU TISUĆAMA LJUDI, ALI OVO ŠTO SAM NAPRAVIO TO GURA U DRUGI PLAN, TE ZA TO JEDNOSTAVNO NEMA OPRAVDANJA

Istina je da sam kroz moj rad pomogao tisućama ljudi kao zdravstveni djelatnik te bio na dohvat ruke kada god je to trebalo. Na žalost zbog ovoga nepromišljenog poteza što sam učinio to pada u drugi plan. Spreman sam snositi posljedice, ali i dalje sam spreman pomagati svima kojima je pomoć u gospićkoj bolnici potrebna, pa i onima koji su ovo plasirali u medije. Ispričavam se i mojoj dojučerašnjoj stranci LiPO znajući da je to bio jedini potez koji su morali učiniti. Onima koji su ovo poslali u javnost , a to i oni znaju pomogao sam isto tako kao i mnogima drugima.

S poštovanjem,

Dragan Jakovljević, inženjer radiologije