Iako su nam iz Policijske uprave ličko-senjske na blagdan Božića dali informaciju po kojoj je posvuda vladao mir, bez incidenata, danas druga priča. U izvješću se govori o tri kaznena djela i dvije prometne nesreće.

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Široke Kule zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda. Rabijatni je mladić u utorak, 25. prosinca u Gospiću fizički napao vršnjaka s područja Gospića te mu nanio teške tjelesne ozljede. Nasilnik je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Noću na Badnjak dvije provale u automobile u Ličkom Osiku gdje je nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil u vlasništvu 77-godišnjaka iz Ličkog Osika i u osobni automobil u vlasništvu 28-godišnjaka iz Ličkog Osika, iz kojih je ukrao autoradije.

Na Badnjak, 24. prosinca u ugostiteljskom objektu u Otočcu, nepoznati lopov je ukrao novčanik s novcem u vlasništvu 31-godišnjaka iz Otočca.

Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na području Otočca i Korenice.

PULS/L. O.