Thompson: Birajmo ljude koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu

Marko Perković Thompson pozvao je Facebook pratitelje, ali i sve ostale da se odazovu na nedjeljne izbore. Iako je njegovo ime proteklih dana korišteno u preizborne svrhe Thompson nije izričito podržao niti jednu ponuđenu opciju već je pozvao građane da izaberu ljude koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu.

Za vrijeme Domovinskog rata Starčević boravio u Njemačkoj

Nastavak ispod oglasa

Teško da se ta poruka odnosi i na gospićkog gradonačelnika Karla Stačevića koji je u periodu Domovinskog rata boravio u Njemačkoj, a koji je Thompsonovo ime i danas koristio u predizborne svrhe. Poruku Marka Perkovića prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji,

nalazimo se pred još jednim vrlo važnim izborima za zastupnike u Hrvatskom saboru pa imam potrebu obratiti Vam se i pozvati Vas da svakako izađete na ove izbore.

Birajmo ljude koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu. “Ako su je bili kadri stvoriti i obraniti, bit će kadri s njom i upravljati”.

Birajmo ljude za koje smo sigurni da će se zalagati za kršćanska načela i očuvanje svih naših vrednota.

Na političkim listama koje nam se nude pronađimo takve ljude, oni postoje i zato dobro promislimo kome dati glas.

Nemojmo dopustiti da na vlast dođu oni pojedinci, stranke i njihovi sljedbenici, koji su demonstrativno napustili Hrvatski sabor prilikom izglasavanja hrvatske neovisnosti, kao ni oni koji su pasivno promatrali kalvariju njenog stvaranja i Domovinskog rata, a danas bi htjeli s njom upravljati.

Zato bez obzira na sva lutanja i pogreške koje smo prošli, moramo nastaviti onim putem kojim smo započeli devedesetih.

“…Sve bi’ dao da je vidim

ponosnu i lijepu k’o u snovima…”

Bog i Hrvati

M.P. Thompson