Tijekom vikenda u prometnim nesrećama smrtno stradale dvije osobe

0
Ilustracija

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 10 prometnih nesreća, od kojih su dvije s dvije smrtno stradale osobe, a dogodile su se na području Gospića.

U petak, 10. rujna 2021. godine u 14,10 sati na dionici državne ceste broj 25, u mjestu Brušane, predio Takalice, dogodila se prometna nesreća kada je 57-godišnji austrijski državljanin upravljao motociklom austrijske nacionalne oznake iz smjera Gospića u smjeru Karlobaga i u oštrom nepreglednom desnom zavoju izgubio nadzor nad motociklom i sletio ulijevo van kolnika gdje je udario u stablo. Uslijed zadobivenih ozljeda vozač motocikla preminuo je na mjestu događaja.

Oglas

U subotu, 11. rujna 2021. godine u 6 sati na dionici državne ceste broj 50, u mjestu Papuča, dogodila se prometna nesreća kada je 39-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao osobnim automobilom nacionalne oznake Bosne i Hercegovine iz smjera Gospića u smjeru Svetog Roka, te iz za sada neutvrđenog razloga prešao ulijevo na travnatu površinu van kolnika nakon čega je udario u betonski rub kolnog prilaza. Uslijed zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja.

L.O.