Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić uskoro će predati krunu svojoj nasljednici. Koja od ljepotica će predstavljati Republiku Hrvatsku na Miss World 2018. godine saznat ćemo početkom rujna.

Županijski izbori su u tijeku, do sada je izabrano jedanaest ljepotica i predstavnica svojih županija- izjavila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Djevojke u srpnju očekuju Pripreme za Miss Hrvatske gdje će polagati pet kategorija i boriti se za superfinale. Novost iz Direkcije je H2H challenge gdje će Hrvati moći preko društvenih mreža odlučivati o jednoj od superfinalistica.

Grad domaćin Priprema Miss Hrvatske je Grad Knin i Hotel Vrata Krke, dok nas završno finale očekuje u Međimurskoj županiji, gradu Čakovcu, a hotel domaćin je Panorama, Prelog.

Ovogodišnje finale održat će se u prekrasnom ambijentu Stari Grad Čakovec ili Stari Grad Zrinskih jer želimo spojiti sve ljepote naše zemlje, a pošto je Miss Hrvatske izbor isključivo baziran na županijskim organizacijama, u cilju nam je promocija naših gradova i županija – izjavila je Maja Vračarić.

L.O.