Tko će biti nova nasljednica prekrasne Tee Mlinarić iz Senja?

Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić uskoro će predati krunu svojoj nasljednici. Koja od ljepotica će predstavljati Republiku Hrvatsku na Miss World 2018. godine saznat ćemo početkom rujna.

Županijski izbori su u tijeku, do sada je izabrano jedanaest ljepotica i predstavnica svojih županija- izjavila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Nastavak ispod oglasa

Djevojke u srpnju očekuju Pripreme za Miss Hrvatske gdje će polagati pet kategorija i boriti se za superfinale. Novost iz Direkcije je H2H challenge gdje će Hrvati moći preko društvenih mreža odlučivati o jednoj od superfinalistica.

Grad domaćin Priprema Miss Hrvatske je Grad Knin i Hotel Vrata Krke, dok nas završno finale očekuje u Međimurskoj županiji, gradu Čakovcu, a hotel domaćin je Panorama, Prelog.

Ovogodišnje finale održat će se u prekrasnom ambijentu Stari Grad Čakovec ili Stari Grad Zrinskih jer želimo spojiti sve ljepote naše zemlje, a pošto je Miss Hrvatske izbor isključivo baziran na županijskim organizacijama, u cilju nam je promocija naših gradova i županija – izjavila je Maja Vračarić.

L.O.