VELIKA HRVATINA ZDRAVKO BOGDANIĆ Sav ratni staž zaradio u skladištu, a živi sa obitelji čiji član je osumnjičen za terorizam protiv Hrvatske

Zbog napada na vozača ralice Zorana Mitrovića, koji radi u obrtu MID vlasnika Branislava Šutića, otočka javnost pita se tko je Zdravko Bogdanić koji je napao čovjeka koji prehranjuje čak petero malodobne djece, javlja Indirektno.com.

Ratni staž skladištar Bogdanić zaradio je preslagujući kutije i brojeći konzerve u skladištu vojarne u Otočcu

Nastavak ispod oglasa

Zdravko Bogdanić, skladištar u vojarni u Otočcu koji je kako doznajemo od istinskih branitelja cijeli ratni staž zaradio preslagujući kutije i brojeći konzerve u skladištu, otočkoj javnosti poznat je kao čovjek koji je ostavio dvoje vlastite djece na milost i nemilost (koji su nažalost neposredno nakon toga ubrzo ostali i bez majke, njegove prve supruge) a on se u to vrijeme uselio kod stanovite Josipe Skendžić umjetničkog imena Dunja kod koje i danas obitava.

Veliki domoljub ponosan je član obitelji koja je podigla tužbu protiv Hrvatske, dobila 1,2 milijuna kuna, a čiji član je osumnjičen za terorizam protiv Hrvatske

Da nije tragično bilo bi smješno jer ovaj samoprozvani veliki domoljub ponosan je član obitelji koja je podigla tužbu protiv Republike Hrvatske i od iste te Republike Hrvatske u koju se Bogdanić kune i moli dobila više od 1,2 milijuna kuna. A državu su tužili njegova  Josipa umjetničkog imena Dunja i njezino dvoje (danas odrasle) djece – Tamara Krznarić i Aleksandar Skendžić. Pritom je iz presude (link niže) vidljivo da je suprug navedene Josipe umjetničkog imena Dunja uhićen od strane Hrvatske policije 1991. godine pod sumnjom za kazneno djelo terorizma protiv Hrvatske.

Cjelovit tekst presude protiv Hrvatske pročitajte na linku niže:

Dokument SKENDZIC

Indirektno/O.D.I.