Foto: Ilustracija

Vijest koja će neke može iznenaditi, ali većinu ljudi ipak ne.  Dobro je poznata ona narodna izreka: „Tko krade taj i laže“.

Riječ je o jednom „poznatom gospićkom novinaru“ kojem portal služi isključivo za pisanje laži. Da bi se dotični kradljivac potpuno uklopio u tu izreku govori i podatak da je novinar koji barata samo „istinom“ uhvaćen kako trpa u džepove stvari sa polica, između ostalog i mesni doručak u jednom trgovačkom centru (svi podaci poznati redakcii).

Prvog dana kradljivac je uhvaćen video nadzorom, ali  nije zaustavljen. Drugi put kada je uočeno da krade i stavlja stvari, između ostalog i mesni doručak, zaustavljen je, a  stvari koje je krao izvađene su  iz njegovog džepa. Njegov odgovor je bio urnebesan – osoblju je rekao „Ne znam tko mi je to stavio u džepove“ .

Identitet kradljivca i video snimka u posjedu su redakcije portala.  Čitatelji vjerojatno prepoznaju kradljivca koji proziva mnoge druge za nečasne radnje, a sam krade. Sramoti novinarsku struku, ali i sve poštene ljude. Priču o novinaru-kradljivcu završit ćemo sa narodnom izrekom, opisujući kroz to i karakter dotičnoga – Tko o čemu, kurva o poštenju.

Identitet ovog kradljivca vjerojatno ste i sami prepoznali.

To se odnosi na vrlog borca za pravdu kojega u svom automobilu često vodi i razvaža gradonačelnik Grada Gospića. I gradonačelniku bi bilo u interesu da se od dotičnog kradljivaca ogradi kako mu on ne bi rušio ugled.

L.O.