Policijska uprava ličko-senjska oglasila se sinoć demantijem na našu vijest o velikom skandalu i verbalnom napadu načelnika Ante Podnara na djelatnika Komunalca. Iako bi demantij trebao sadržavati istinite navode, za ovaj možemo reći da je u cijelosti neistinit.

Tko glasnogovornici policije naređuje pisanje lažnih demantija? 

U policijskom “ispravku netočne informacije” stoji kako člankom 8. regulacije parkinga na području grada Gospića od plaćanja istog su izuzeta vozila vozila MUP-a, hitne medicinske pomoći, vatrogasci, HGSS. Službeno vozilo Ante Podnara nije uvedeno u bazu vozila Komunalac d.o.o. koja ne plaćaju parking i kao takvo je s pravom bilo kažnjeno od strane djelatnika Komunalca.

Službeno vozilo MUP-a
Vozilo hitne
Vozilo vatrogasaca
Vozilo GSS-a

A znate li čije je ovo vozilo na slici ispod??? Sram Vas bilo ako ne znate. Ante Podnar u izjavi za direktno.hr izjavljuje “Kako on(redar) nije znao da je to službeno vozilo, kada cijeli grad zna koje je vozilo – vozilo načelnika PU Ličko-senjske, a ta su vozila izuzeta od plaćanja!”

Zašto bi prometni redar ili bilo tko drugi trebao znati da je ova Škoda vozilo načelnika PU ličko-senjske? Tko naređuje glasnogovornci pisanje lažnog demantija? Ako je htio besplatan parking za svoju službenu Škodu Podnar je bio dužan poduzeću Komunalac dostaviti podatke da to vozilo bude uneseno u bazu podataka. Bez toga ovo vozilo mora kao i svako drugo vozilo platiti parking!

Uz sve navedeno ostaje otvoreno pitanje kršenja Zakona o policiji prilikom ispitivanja prometnog redara Ivana Nikšića. Prema Zakonu Nikšića su morali ispitati policajci druge policijske uprave, a ne oni koji su pod izravnim nadzorom Ante Podnara.

Zeljko Mrsic/PIXSELL

H.J./L.O.