Tomaić i Zrinski vizionari budućnosti

„Učili su učili, od srijede do petka, al se nisu makli dalje od početka“ – tako je jedan političar komentirao rad nekih SDP-ovih političara, što bi se moglo primjeniti i na SDP-ovo održavanje tiskovnih konferencija na kojima se melje toliko puta prožvakana žvaka o bivšoj vladajućoj garnituri i njenim političko financijskim grijesima.

A glavni akteri Zrinski i Tomaić !

Nastavak ispod oglasa

Vi ste gospodine Zrinski po svemu sudeći izmislili demokraciju, načela poštenja, pravednosti dok će te vi gospodine Tomaić u analima političkih zbivanja u Gackoj dolini ostati upamćeni kao „nevina djevojka“ čistih ruku i čistih obraza kad je u pitanju poštenje, vraćanje dugova i političko obrazovanje.

Vaša politička bahatost i primitivizam bez načela pristojne javne komunikacije potvrđena je još jednom, na vašoj tiskovnoj konferenciji gdje se okupio zavidan broj novinara, simpatizera i članova vaše stranke, njih 7 (SEDAM), od kojih tri novinara, što je u najmanju ruku obična blamaža, podmetanje kukavičjeg jaja, i pokušaj prodaje jaja pod bubrege kako bi koliko toliko, bar lokalnom stanovništvu javili da niste mrtvi, da još živite i provodite političke pamflete sa mirisom ustajalosti, vonja i političke zagušljivosti.

Iako je javna tajna da ste vas dvojica politički ograničene osobe, i da vam je politička memorija spremljena na disketu, i da vas je vrijeme odavno pregazilo, još uvijek nastojite preživjeti na račun prošlih vremena, no zaboravili ste da živite u vremenima u kojima su vaše uloge odavno trebali preuzeti oni koji misle svojom glavom i koji imaju viziju moderne socijaldemokratske stranke koja je otvorena načelima pluralizma i demokracije. Zaboravili ste da u Ličko senjskoj županiji postoje novinari koji izvještavaju za 15-tak medija, a vi ste pozvali tek tri. Objasnite javnosti zašto samo tri. Da li možda zbog vašeg pozdrava sa tri prsta ili ste se uspaničarili ako pozovete mene da bi vam mogao protresti šuplje gaće i napisati ono što sam čuo između redova vaših neizgovorenih misli. Vaše konferencije, priznali vi to ili ne sliče na prodavanje magle, jer ako  izbjegavate transparentnost vaših, nazovimo tiskovnih konferencija, ako ih krijete od drugih novinara onda to spada u sferu fekalnog ispusta od kojega suze oči.  Kako god to shvatili, vas ste se dvojica odavno trebali poklopiti ušima i pobjeći od imena demokracije, jer radite iza vrata, i mislite da ste jedino VI oni koji imaju u ime SDP-a nešto reći. Ugledajte se na neke vaše kolege, političke istomišljenike, ugledajte se na njihov rad, na trud koji ulažu kako bi opravdali povjerenja svojih glasača, kako bi opravdali ona mjesta na koja su izabrani. Vaša vizija socijaldemokratskog razmišljanja održava se na paučini punoj paukove mreže i na ustajalom mirisu nekih davnih vremena. Vas to ne zanima, no ja ću Vas podsjetiti da ništa nije vječno tako ni vaše prodavanje političkih manifetluka koji su na razini vrtića.

I što ste vi, uvažena politička gospodo kazali na tiskovnoj konferenciji. Koliko sam uspio pročitati, mućkali ste jaja, mlatili ste po slami, ponovno izvlačili kosture iz sanduka, vas dvojica toliko ste se zabrinuli za budućnost Grada Otočca??? Ma nemojte mi reći, Vas dvojica…, jel to vi mene draškate ..? Pa tko ste u stvari vi da vas najednom brine budućnost moga grada ?! Spominjete što je bivša vlast napravila, koliko je toga lošeg napravila.., smiješni ste, u stvari jako ste, jako dosadni. Koliko je puta ta tema već prožvakana, svatko koga je to interesiralo pročitao je to na desetke puta, i sad ste Vas dvojica našli da prozivate pojedince i stranke na odgovornost. Genijalci, vizionari, vođe Ličko senjskog SDP-a !

Ako je već tako, gospodine Tomaiću, ako je istina o toj pljački, o tim malverzacijama bivše vlasti, o tome ima tko da brine, ali vi ponajmanje, jer vaša skrb o gradu Otočcu i vaša stručnost mnogima je iznjedrila na desetke sijedih, gore i dole. Uostalom, zašto vi Tomaiću i vi Zrinski, kao politički bilderi  SDP-a, sve te malverzacije, koje je činila bivša vlast, ne prijavite USKOK-u, DORH-u, i da političkim podmetanjima i prozivanjima napokon dođe kraj. Ovako, vaša zabrinutost i vaša uloga savjetnika gradonačelnika gospodine Tomaiću više je nego smiješna ali i do zla Boga dosadna. Što ste vi na konferenciji za novinare rekli novo, ništa, iskoristili ste prazan prostor političkog djelovanja kako bi pokušali upaliti svijeću nad umirućem političkim mrtvacem u Otočcu, ne misleći da postoje ljudi koji znaju čitati i razmišljati svojom glavom.

Za kraj ove moje tiskovne, na koju je pozvana sva javnost, dodat ću tek da dok je nama kurvi, pedera, partizana, ustaša, četnika, i takvih socijaldemokrata kao što ste vas dvojica, bit će i paravana za zaglupljivanje naroda iza kojeg će se pospremati sva impotentnost hrvatskih političara i nesposobnost vladajućih da Hrvatsku učini gospodarski, socijalno i politički uljuđenom državom. Vaš pokušaj da me na razno razne načine izbjegnete, žao mi je ali neće proći,  jer ja samo pokušavam biti oči javnosti, a vi ste, kažu mi,  ništa drugo nego politički gemišt koji se popije i pomokri.

Dražen Prša