Tomašević spustio suzu zbog grčeva…

Završili su izbori i traju analize. HDZ je svoje rekao: veličanstvena pobjeda na nacionalnoj razini i također najbolji izborni rezultat ličko-senjskog HDZ-a. Kada su se već gotovo svi pomirili sa rezultatima neki manje zadovoljni,budući su izgubili , neki više zadovoljni budući su pobijedili pojavljuje se M. Tomašević. Vidi se njemu po očima da je bdio u izbornoj noći, da nije spavao jer je grčevito navijao za Račića,ali grčevi su bili toliko jaki da je jednostavno puknuo. I suzu je valjda pustio, ali neka ne izmišljaju da je to zbog debakla Račića ili njegove tuge zbog pobjede HDZ-a. Ne to nije istina, to je jednostavno zbog strašnih grčeva od napornog navijanja. Jadan je mislio da će mu to biti jedina neprospavana noć kada onoko grom (ali samo za njega) iz vedra neba rezultati dođoše na vidjelo.

AKO SRETNETE TOMAŠEVIĆA UMIRITE GA DA SE ČOVJEK NASPAVA

Kažu njegovi prijatelji da zbog pobjede HDZ-a bdije i dalje neprospavane noći. Zlobnici kažu da je isto tako bdio na šanku (i cateringu) kada je trebalo raditi dok je radio na hrvatskom radio Gospiću. Da je obavljao svoj posao vjerojatno bi Hrvatski radio Gospić poslovao bolje no međutim Tomašević umjesto svojeg posla bavio se šankom. I eto sada pokušava naći bilo gdje bilo kakvu mogućnost da umanji pobjedu HDZ-a.

HOĆE  LI  TOMAŠEVIĆ  DOBITI  BRUH DOKAZUJUĆI  DA  JE HDZ-ovih 56% MANJE OD SDP-OVIH 23% ? 

Ali eto ne ide pa ne ide. Zasmetala čovjeka matematika. Na tiskovnoj je rečeno da je HDZ-dobio u županiji 56,23%, a 2015-54,1% dakle 2% više, a da je SDP- dobio 23,57%, a 2015 – 21.4% dakle 2%  manje. E to grčevitom Tomaševiću nije sijelo, ali eto, to je matematika pa se grčevito trudi izmisliti novu matematiku kao onu koja je  samo njemu razumljiva kad je konstatirao  “Račić sigurno prema Saboru”. U tim grčevitim naporima može dobiti samo bruh.

VRATITE GA U STVARNOST  KAŽITE MU DA JE RAČIĆ IZGUBIO

Traži i dalje bilo kakvu mogućnost da je Račić ili netko drugi pobijedio pa tako i dalje neće noćima spavati jel je matematika kako i sam kaže neumoljiva. On ne može oprostiti biračima što su razotkrili njegovu neprofesionalnost i vrijeđanje i napadanje samo jednog kandidata. Ali eto birači rekoše svoje. On bi vjerojatno bio sretan da je Račić nokautirao novinara ali…. Sjetite se objektivnog Tomaševića kad kaže odnosno piše: Račić sigurnim koracima grabi prema Saboru! Ako se Tomašević htio porugati Račiću koji nije imao šanse niti u svom Lovincu,  a kamo li gdje drugdje taj sarkazam treba osuditi. Ako je to bila bolesna čežnja Tomaševića, onda vidite te objektivnosti kojom se on često  hvali.

FRUSTRACIJE  SU  OPASNE  POGOTOVO KAD  ŽELIŠ BITI  OBJEKTIVAN

Možda više ne treba elaborirati o njemu jer on sam najviše piše o samom sebi liječeći na taj način svoje frustracije. Dapače njegove frustracije postaju sve veće svakom pobjedom onih ,za koje on smatra svojom frustriranom objektivnošću, da nisu zaslužili. On sebe naziva jedinim objektivnim, pljujući po svim drugima ,a on je jedini perfidni čijom je bahatošću i licemjerstvom zasjenio sve druge.Najbolje bi mu bilo da se napokon pomiri sa teškim porazom, da pomalo izliječi frustracije kako bi uhvatio bar malo sna budući ga kako stvari stoje nove frustracije i neprospavane noći čekaju u 5 mj. 2017. kada su lokalni izbori. Neka se naspava, bar do tada, možda se riješi frustracija pa mu to pomogne u objektivnosti.

V. I.