Naslovnica Gradovi Tomislav Zrinski: Glas za mene je glas za uspješni i pobjednički SDP

Tomislav Zrinski: Glas za mene je glas za uspješni i pobjednički SDP

1
SDP, Zrinski

Tomislav Zrinski, aktualni predsjednik SDP-a Ličko-senjske županije i kandidat za novi mandat čelu ličkog SDP-a oglasio se priopćenjem za medije. Prenosimo ga u cijelosti:

Poštovani članovi SDP-a, poštovani simpatizeri SDP-a, uvaženi građani Ličko-senjske županije

Pred nama su izbori za županijskog predsjednika SDP-a. To je trenutak  kada odlučujemo kome od kandidata će članovi SDP-a s pravom glasa pokloniti vjeru da u naredne četiri godine vodi ličko-senjski SDP.  

Živjeti socijademokraciju u Lici mnogima nije bilo lako i iziskivalo je u često odricanja, prozivanja pa i objede s različitih strana, koje su završavale sada uspješnim sudskim postupcima kako bi se građane ali i članove SDP-a uvjerilo u suprotne stavove iako je realnost pokazala da je političko vodstvo SDP-a dolaskom na vlast uvijek ispravljalo različite nepravde i nastojalo jačati pravni, gospodarski i ekonomski sustav što je u svim demokratskim zemljama preduvjet za napredak i razvoj društva

SDP trenutno prolazi kroz određene poteškoće koje na određeni način nisu mimoišle niti našu organizaciju i zbog toga vjerujem da ćemo svi zajedno izaći čvršći i jači sa jasnom vizijom bez demagoških i populističkih ideja, s obzirom da je stanje u društvu naročito među mladom populacijom alarmantno, koja rješenje svojih egzistencijalnih problema vidi u nama zapadnim  evropskim zemljama poput Irske, Austrije i Njemačke.

Ne treba posebno naglašavati da je takvom apatičnom stanju nacije upravo pridonijela trenutna vlast  ali i brojni političari koji su svađalačkom, a dijelom i politikom negiranja svega pozitivnog doprinijeli lošoj društvenoj klimi.

Upravo zbog toga svjestan sam kao građanin, esdepeovac i hrvatski dragovoljac  da se svi zajedno moramo snažno angažirati i iznaći dodatnu energiju kojom ćemo u budućnosti okrenuti negativne društvene trendove i time stvoriti podlogu za bolji i kvalitetniji život u našem društvu pa tako i Lici koja ima snažan i još uvijek nedovoljno iskorišten gospodarski potencijal.

U posljednje vrijeme dio  medijskog prostora kao i pojedini članovi SDP-a zasuti su različitim neargumentiranim, zlonamjernim, iskrivljenim i netočnim sadržajima od mog protukandidata kako bi stvorila klima nesnošljivosti i time dodatno naštetilo stranci kako na lokalnoj tako i na državnoj razini, što izravno koristi našim političkim protivnicima koji trenutno upravljaju državom i našom županijom.

Ključno je pitanje, zašto se to radi ako se nabrojeno puta pokazalo kontraproduktivnim i štetnim, a za pojedine političare i pogubnim, a da iza toga ne stoje interesi i naših političkih protivnika koji su u različitim prilikama znali isticati „dok je našeg Marasa na čelu SDP-a u Gospiću, mi ne trebamo brinuti za našu političku budućnost i zbog toga će imati uvijek našu podršku“.

Naravno da u prilog tok konstataciji govore i različite brojke iz izbora u izbore, gdje broja glasova za SDP u samom Gospiću je nešto što zabrinjava i velike optimiste i zahtjeva postavljanje pitanja o političkoj odgovornosti, a ne o političkom napredovanju, naročito ne u jednoj sredini koja je u domovinskom ratu čiji sam i sam sudionik, prošla katarzu od strane neprijateljskih postoji i JNA , gdje sebe čelnik gradske organizacije predstavlja kao Jugoslavena, što je  samom članstvu SDP-a, a i široj javnosti dočekano sa čuđenjem i nevjericom, čime je dodatno poljuljano povjerenje u osobu koja vodi gradsku organizaciju.

Korištenje pripadnike nacionalne  manjine prilikom unutarstranačkih izbora prema potrebi i uz lažna obećanja je prokušani model koji vjerujem da će naši članovi prepoznati i svoje povjerenje pokloniti snagama SDP-a  čija uvjerenja počivaju na temeljima uvažavanja, socijalnoj ravnopravnosti i društvenoj toleranciji, odbacujući govor mržnje kao sredstvo političkog djelovanja i stvaranje neprijateljskog ozračja koji ponavljam jedino koristi našim političkim protivnicima.

Upravo zato drage esdepeovke i dragi esdepeovci, subota 16. lipnja 2018. godine je trenutak kada ćete odlučiti o tome da li ćete meni pokloniti povjerenje u novom mandatu za vođenje županijskog SDP-a, a ja Vam obećavam da Vas neću iznevjeriti, jer glas za mene je glas za uspješni i pobjednički SDP.    

Tomislav Zrinski             

 

SHARE

1 komentar

  1. Mislio sam glasati za tebe ali cim te reklamira ova oglasna ploca, glas za tebe je glas za hdz!!

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here