U Ličko-senjskoj županiji danas je u višesatnom posjetu boravio predsjednik SDP-a Peđa Grbin i izvršni tajnik Saša Đujić koji su obišli gradske organizacije SDP-a Novalje, Senja i Otočca. Održani su završni radni sastanci sa izbornim stožerima i kandidatima za one općine i gradove u kojima SDP izlazi  na izbore. 

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin podržao je Tomislava Zrinskog iz Senja kao kandidata  za župana Ličko-senjske županije, a kao njegovog zamjenika Krešu Čulinovića iz Plitvičkih jezera.

Na izbore za županijsku skupštinu SDP ovoga puta izlazi samostalno.

Tomislav Zrinski istaknuo je da je Ličko-senjska županija ekološki očuvan prostor. 

-Viziju napretka županije u narednom razdoblju ostvarit ćemo aktivnostima dostizanja nekoliko ključnih ciljeva:  razvoj gospodarstva, razvoj prometne i komunalne infrastrukture, jačanje ljudskih resursa, podizanje društvenog standarda, održivo korištenje prirodnih i kulturnih dobara i očuvanje okoliša.

Program SDP-a u narednom razdoblju dati će se na uvid građanima  Ličko-senjske županije koje pozivamo da ga podrže, da podrže vodeće ljude  koji će ga zajedno s građanima kao partnerima provoditi u djelo, kazao je Tomislav Zrinski.

L.O.