Tomislav Zrinski najavio kandidaturu za novi mandat na čelu ličkog SDP-a

Na tiskovnoj konferenciji SDP-a koja se održala u maloj dvorani hotela Ana, predsjednik ličkog ogranska stranke Tomislav Zrinski najavio je još jednu kandidaturu na tu funkciju. Prisutnima se obratio riječima:

-Danas sam želio obznaniti zajedno sa svojim kolegicama i kolegama iz Donjeg Lapca, Udbine, Plitvičkih Jezera, Lovinca, Brinja, Perušića, Vrhovina, Novalje, Senja, kao i članova Gospićke i Otočke organizacije koji su mi danas došli pružiti potporu da zajedno s njima i njihovom podrškom ističem svoju kandidaturu za predsjednika županijskog SDP-a Ličko-senjske županije i naravno da očekujem novi mandat za vođenje stranke.  U prošlom mandatu obnašanja dužnosti predsjednika ŽO SDP-a, nastojao sam promicati i širiti socijaldemokraciju zajedno sa ostalim članovima SDP-a proklamirao sam pravo na drugo i drugačije razmišljanje, pravo na slobodu riječi, nastojeći argumentima i činjenicama pridobiti potporu u svim situacijama značajnim za djelovanje stranke.  Dakle, 28 godina posvetio sam se SDP-u.  Da li sam mogao bolje? Pa sigurno da jesam! Dali je bilo grešaka?  Sigurno ih je bilo, ali bez grešaka je samo onaj čovjek koji ništa ne radi i ne pokušava nešto odraditi.  U SDP-u je bilo mjesta za sve one koji promiču ideju za socijaldemokraciju.  U SDP-u ima mjesta za sve koji stranku stave ispred vlastitih interesa, za sve koji služe stranci i koji zastupaju ne svoj interes nego interes javnosti i građana Ličko-senjske županije. Stabilnost SDP-a,  zajedništvo SDP-a na temeljima međusobnog uvažavanja i poštivanja biti će zadaća u mom slijedećom mandatu. Pozivam članice i članove SDP-a na poštivanje odluka u načelima djelovanja u javnoj komunikaciji na društvenim mrežama, te poštivanje integriteta i dostojanstva sugovornika.  Krenimo u izbore, poručio je Zrinski.

Nastavak ispod oglasa

Izbori koji će se održati 16. lipnja raspisao je Županjiski odbor SDP-a, a na njima će se birati predsjednik stranke, tri potpredsjednika i predsjedništvo.

L.O.