Tradicija u Grabovači se nastavlja

PP Grabovača team

I ove godine Javna ustanova Pećinski park Grabovača tradicionalno na Uskrsni ponedjeljak organizira program pod nazivom „Uskrs na Grabovači“. Zbog trenutne situacije s pandemijom program i radionice su otkazane. No, kako ne bi razočarali najmlađe posjetitelje, organizatori su pripremili potragu za skrivenim pisanicama! 

-Sva djeca koja posjete park ovog vikenda i na Uskrsni ponedjeljak imat će priliku pronaći skrivene pisanice koje će se nalaziti na Eko dječjem igralištu i Panovom labirintu, mjestima gdje djeca provode najviše vremena dok su u parku. Zbog najavljene kiše, umjesto pisanica sakrit ćemo plastična jaja, koja će djeca zatim vratiti u suvenirnicu gdje će ih dočekati slatko iznenađenje.

Nastavak ispod oglasa

Špilju Samograd u travnju možete posjetiti od srijede do nedjelje, a otvorena je i na Uskrsni ponedjeljak. Molimo posjetitelje da poštuju epidemiološke mjere i preporučeni razmak. Masku nije potrebno nositi u špilji, jedino u suvenirnici i u ostalim zatvorenim prostorima, poručuju iz PP Grabovača.

L.O.