Traži se Stožer zimske službe!

Jutros je naša redakcija primila nekoliko fotografija i poruka gnjevnih građana Gospića. Zahvaljujemo im na povjerenju. U prispjelim se porukama izražava zgražanje što je niti 30 cm snijega uzrokovalo mjestimični prometni kolaps, ili točnije probleme pri parkiranju. Umjesto da je Stožer zimske službe (ako takav uopće postoji?) jučer organizirao uklanjanje snijega s javnih površina, parkirališta i ulica, građane su jutros zatekle hrpe snijega. Evo što nam je uz fotografiju napisala ljutita čitateljica:

-Kada sam jutros krenula na posao nisam imala gdje parkirati jer nitko nije uklonio snijeg sa parkiralištra, a ralice su ga tamo nagurale. Zato sam se vratila doma, ostavila auto i zakasnila na posao. Kako danas izgleda parking u gradu pokazuje ova slika jer su ljudi nagurali aute u dva reda, stoji u tekstu naše čiteteljice.

Zahvaljujemo joj na povjerenju. Fotografija je nastala u prolazu između Muzeja Like i POU „dr. Ante Starčević“. Da je Stožer jučer radio svoj posao i organizirao uklanjanje snijega iz centra Gospića do ovakvih scena sigurno ne bi došlo. Štednja, propust ili nemar?

L.O.