Treba li uvesti novu rubriku „Karlov kutak“?

U mnoštvu vaših sugestija i prijedloga, uvaženi čitatelji, ima kao i uvijek podosta sjajnih stvari, ali i uvreda pojedinaca i političkih stranki, udruga i klubova  koje nikada nismo objavljivali.

Mi uvijek donosimo provjerene podatke pa ste svjedoci da se na našem portalu iznimno rijetko pojavljuje neki demanti ili prijetnja sudskom tužbom.

Nastavak ispod oglasa

S obzirom na masovnost iznesenih neistina u režiji našeg  gradonačelnika Karla Starčevića, među pristiglim prijedlozima je i onaj o uvođenju nove rubrike gdje bi se isticala njegova lažna obećanja, neistine, „friziranje“ osobne biografije, njegove izjave s ruba pameti i sl. Količina takvih arhiviranih „bisera“ ogromna je i teško ih je pamtiti. Zato smatramo da bi bilo dobro prihvatiti prijedlog i pokrenuti novu rubriku pod nazivom „Karlov kutak“ gdje bismo redovno objavljivali mnoge njegove besmislice.

Javnost je slabo upoznata da se Starčević u mnogo navrata žalio kako ga mi klevećemo i omalovažavamo, a on ispravan kao svetac. Naše navode je vrlo rijetko demantirao, a kad je to i činio  regiranja su bila puna besmislica.

Za pokretanje neke rubrike potrebna je bogata arhiva i sadržaji koji vam jamče dugovječnost te rubrike. Mi posjedujemo izjave, intervjue, mnoštvo dokaza  i izjava svjedoka koji nam jamče istinitost i dugo trajanje te nove rubrike. Za početak se samo prisjetimo tko je ono slavodobitno izjavio da su rokeri i pankeri izmislili pedofiliju i homoseksualizam? Ili ste možda to zaboravili, taj turbo-biser u izdanje lika i djela Karla Starčevića.

Nije nam u cilju nekoga omalovažavati, osim ako ta osoba kroz svoje besmislice ne napada sve nepodobne i tako zapravo srozava samoga sebe.  Tko se mača laća…

L.O.