Ova pjesma nije migrantska, ali ima detalja (barem vizualnih) tog sve agresivnijeg trenda u Hrvatsa. Kako to izgleda kada se dečki i cure iz TS „Patrioti“ zajedno sa svojim prijateljima preobuku u migrante, vidjeti ćemo uskoro. Spot za pjesmu „Agresivna“ sniman je dva dana. Snimateljska ekipa Quam-Quam zajedno sa Patriotima i statistima u dva dana odradila je sjajan posao kako na području grada Otočca ( scene na otvorenom  i Barber shop „Brico“), tako i unutar prostorija Highlander’s puba u Gospiću. 

Dečki iz sastava posebno se zahvaljuju vrijednoj ekipi Quam-Quam studija predvođenoj Davorom Šincekom, statistima i statisticama sa područja gradova Otočca, Ličkog Osika, Udbine, Gospića, Korenice te ekipi iz Highlander’s puba predvođenoj Ivicom Kovačevićem i Draganom Stipančevićem te Andrei Radojčić na lijepo dizajniranim majicama.

„Glavni krivac“ za ovaj uradak je u glazbenom smislu poznati otočki glazbenik Zvone Tonković koji često svira i pjeva o alkoholu, dok ga u stvarnom životu potpuno zaobilazi. Zvone je školovani glazbenik razigrane mašte i maher za tambure, pravi glazbeni nestor ispod čijih prstiju svakodnevno lete slapovi dobrih nota. Suviše je mlad i  iskreno zaljubljen u ono što radi pa treba očekivati još puno dobrih vibracija iz njegove duše i žica koje mu život znače.

M.S.