Turistička ponuda Grabovače sve je bogatija!

0

Postalo je uobičajeno da nas ekipa iz Pećinskog parka Grabovača kontinuirano iznenađuje s novim sadržajima. S prvim danima rujna PP Grabovača dobio je nove edukativne sadržaje kojima je upotpunjena turistička ponuda Parka. Osim posjeta špilji Samograd i šetnje poučnim staza, dostupni su i ostali sadržaji za posjetitelje. 

Biljni vrt je obogaćen ljuljačkom za najmlađe, ali i posebnom zonom – Vilinskom zemljom. Osim Vilinske zemlje, izrađena je i Kutija mirisa koja poziva posjetitelje u čarobni svijet biljaka. Šetnjom po Parku dolazite do stijene koja će Vas educirati o krškom reljefu, koji čini 50 posto reljefa Republike Hrvatske. U neposrednoj blizini Panovog labirinta nalazi se popularno mjesto „Roštilj draga“ koja je nanovo uređena te je dostupna svima koji žele provesti dan u prirodi te zabavu upotpuniti piknikom. 

Oglas

S ovim aktivnostima nastavljeno je raditi na interpretaciji prirode i razvoju edukacijskih programa,  što je jedna od važnih zadaća ove Ustanove. Zapravo je priroda i sve što ona pruža, od kore drveta do zraka koji udišemo, najbolja učionica na svijetu. Bez obzira na spol, dob ili nacionalnost.

L.O.