„Turnir druženja i prijateljstva“

Proteklog vikenda u Gradskoj sportskoj dvorani i u dvorani Osnovne škole dr. Jure Turića, održan je turnir rekreativaca u odbojci pod nazivom „Turnir druženja i prijateljstva“.
Organizator turnira je Odbojkaški klub “LIKA-LU” koji djeluje na području grada Gospića i okuplja zaljubljenike u odbojkaški sport.
Pored ženske ekipe ovog kluba na turniru su sudjelovale i ekipe iz Otočca, Ogulina, Oklaja i Zadra, ukupno 5 ekipa. Nakon cjelodnevnog razigravanja pobjedu, odnosno prvo mjesto zauzela je ekipa „Pemis“ iz Zadra, drugo mjesto ekipa domaćin OK „Lika-Lu“, a treće mjesto ekipa DŠR „Otočac“.
U natjecanju su snage okušale i dvije mješovite ekipe OK „Lika- Lu“. Turnir je završen utakmicama drugoplasirane ženske ekipe protiv mješovite ekipe, odnosno pobjednica turnira protiv pobjednika u mješovitoj konkurenciji.
Članovi kluba zadovoljni su ishodom turnira te najavljuju novi turnir pod nazivom „Odbojka – to je život“ koji će se održati 11. i 12. srpnja povodom obilježavanja Dana grada Gospića. Na ovaj turnir mogu se prijaviti svi zainteresirani građani grada i okolice s posebnim naglaskom na djelatnike ustanova (npr. škole, bolnice, …), ugostitelje i poduzetnike koje se nalaze na području grada. Više informacija, kao i sve aktivnosti kluba možete pratiti i naći na Facebook stranici: https://www.facebook.com/OKLikaLu
Organizatori se nadaju što većem odazivu građana i dobroj zabavi u Gradskoj sportskoj dvorani s obzirom da je turnir u odbojci novost u sportskim događanjima koja se odvijaju u sklopu proslave Dana grada.
Broj ekipa je ograničen, stoga požurite s prijavama koje traju do 7. srpnja 2015. godine.

D.Č.

Nastavak ispod oglasa