-
-

U subotu je u Velikoj Gorici održan veliki međunarodni turnir u hrvanju, “Turnir prijateljstva” u organizaciji HK Metalac iz Zagreba, u suradnji s Gradom Velika Gorica I Turističkom zajednicom Velika Gorica.
Organizator turnira napravio je velik I odličan posao, okupivši u prepunoj Gradskoj dvorani Velika Gorica rekordan broj do 530 mladih hrvača natjecatelja iz 29 hrvačkih klubova iz Hrvatske I 8 susjednih Država.
Kroz cjelodnevne borbe u odličnoj atmosferi uz bučnu podršku brojnih roditelja I prijatelja, mladi hrvači pokazali su zavidna hrvačka znanja I svi prisutni uživali su u vrlo lijepoj športskoj manifestaciji. Ekipu Gospića predvodili su Frane Radošević, Lea Katarina Radošević, Josip Sokolić, Luka Čulina, Neven Vučenović, Roko Jagar, Antonio Rupčić, Goran Petranović.
Najviše uspjeha u redovima Gospičana ima je Frane Radošević koji je superiorno osvojio 1 mjesto pobjedivši predstavnike Italije, Slovačke I Češke , te Lea Katarina Radošević, Josip Sokolić I Luka Čulina osvajanjem 3 mjesta. Ovim rezultatima hrvački klub Gospić pokazuje da su na dobrom putu da vrate staru slavu hrvanja u Lici.

lo