Tvornica laži radi i prekovremeno!

   GOSPIĆ – Vijest da je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u izjavi danoj portalu Lika online kazao kako podržava rad Darka Milinovića i ličkog-senjskog  HDZ-a naišla je na nevjericu, tugu i razočarenje svih onih “prebjega” koji su pikirali na rušenje Milinovića i lokalnog HDZ-a. Pojedincima očito nije dovoljno to što prilikom svakog dolaska u Liku g. Karamarko decidirano navede kako  podržava Darka Milinovića i ŽO HDZ-a. Ne stavljajući se na ničiju stranu  navodimo samo neke od izjava danih prilikom posjete Lici: “Milinović je jedan od najvažnijih ljudi u HDZ-u /prosinac 6, 2013/”, “Karamarko: “Ovaj je HDZ pobjednički tim!“ /listopad 6, 2014/”, “KARAMARKO: „Došao sam na poziv mog prijatelja Milinovića“ /veljača 9, 2015/ “, itd…

Tako nadalje jedan “renomirani” gospićki novinar nakon instrukcija primljenih na sastanka u jednom lokalnom bircu i dalje ne prihvaća očiglednu istinu.  No, zamislimo na trenutak da se društvo iz poznatog gospićkog kafića, nakon nekoliko kasačkih piva viška, zaigralo i malo predaleko otišlo u maštanju o tome što se lažima može postići, a što ne .. Dozvolimo da nakon što se otrijezne zaključe da im je najbolje putem “tvornice laži” napisati da je sve laž i da svi lažu uz mantru “Karamarko ne voli Milinovića”.. “Renomiranom” novinaru ta bi laž (uz obavezno brojanje sati) u svakom slučaju odgovarala ako ni zbog čega drugog,  onda zato što bi zasigurno smanjila pritisak koji posljednjih mjeseci dolazi sa suda u Gospiću gdje je po tko zna koji put tužen zbog laži i neistina. Prijetnja napisima o raskolu u HDZ-u i tome kako središnjica “sve vidi” bila bi zgodna poruka Milinoviću i ostatku ekipe koja se usudi tjerati pravdu zbog neistina, da im to i nije najpametnija stvar na svijetu.

Nastavak ispod oglasa

Predsjednik HDZ-a  g. Tomislav Karamarko zacijelo ima puno važnijeg posla, nego li razmišljati o bolesnim izmišljotinama lokalnih stručnjaka koji gledaju na sat i očekuju reagiranja na vlastite gluposti.   Iako je ovo posljednji put da se naš portal spušta na razinu takvih lokalnih medija kojima je gotovo svakodnevno trač-priča glava vijest, a nesreće drugih prostor za naslađivanje, ali i poradi svih onih koji su možda  na trenutak i posumnjali u istinitost naših navoda, u nastavku donosimo službeni upit i odgovor iz središnjice HDZ-a u Zagrebu. Također očekujemo nemoguće, a to je da se autor teksta koji „baca rukavicu“ nama, ali i g. Karamarku, barem jednom u svojoj karijeri ispriča čitateljima na izmišljotini. Nažalost, niti prvoj, a svakako niti zadnjoj u svoj „slavnoj“ novinarskoj karijeri.

Dopis

H.J.