TZ Grada Otočca poziva na radionice

Kako je izvijestila direktorica TZ Grada Otočca Mladenka Orešković, u veljači 2015. godine Turistička zajednica Grada Otočca kandidirala se prema Hrvatskoj turističkoj zajednici, u sklopu programa za potpore turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima u 2015. godini za dodjelu bespovratnih sredstava, program stručnog usavršavanja i treninga.
Odlukom HTZ-a odobrena su TZ Grada Otočca bespovratna sredstva u iznosu od 15.000 kn za radionice koje će se održati 02., 03. i 09. rujna ove godine u prostoru TZG Otočca a u slučaju većeg interesa, u gradskoj vijećnici.
Kako je jedini razlog kandidature ove radionice, usavršavanje, na radionicama će se otvoreno razmijeniti mišljenja, iskustva, a možda i naučiti nešto novo, tako da je dir. Orešković pozvala zainteresirane da se odazovu radionicama. Dodala je da je sudjelovanje na radionici besplatno.
Kako bi se osigurala mjesta za učestvovanje u radionicama, iz TZ Grada Otočca naglasili su da je potrebno najkasnije do 28. kolovoza 2015., najaviti sudjelovanje na telefon 053/771-603 ili na e-mail: tzg-otocca@gs.t-com.hr.
D. Prša