Unatoč još uvijek aktualnoj pandemiji COVID-19 i trenutnoj pogibelji zbog ruske invazije na Ukrajinu, u Turističkoj zajednica grada Otočca nemaju vremena za predah. Rekla nam je to direktorica TZ grada Otočca Mladenka Orešković.

-U tijeku je realizacija mnogih promo materijala koji će na ove prostore svakako privući veliki broj turista. Pri tome mislim na nove brošure, video-materijale, u pripremi je naš novi web, pripremaju se plakati za nekoliko manifestacija čija organizacija već postaje tradicionalna.
Promidžba Gacke doline kao turističke destinacije ove godine bit će svakako u uzlaznoj putanji, što će se zasigurno pozitivno odraziti na ovogodišnju turističku bilancu, uvjerena je direktorica TZ grada Otočca Mladenka Orešković.

Iz kalendara događanja najavljenih za ovu sezonu dovoljno je izdvojiti Uskrsni sajam, Moto-utrke, Literarne večeri, Biciklijade, Cokljijadu, Eko-etno Gacku, Susret oldtajmera „Franjo Častek“, Smotru folklora Otočac 2022. kao i mnoge manifestacije čiji su sadržaji neosporno važni za identitet Otočca i Gacke.

L. O.