U Brinju obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

U prigodi obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“ 5. kolovoza 2018. godine, općinsko izaslanstvo predvođeno načelnikom Zlatkom Fumićem i predsjednikom Općinskog vijeća Ivanom Perkovićem, položilo je vijenac i zapalilo svijeće kod Centralnog križa na središnjem brinjskom groblju u spomen na sve poginule Brinjake kroz povijest koji su položili svoje živote na oltar domovini. Ovim činom su se prisjetili i svih hrvatskih branitelja koji su svoje živote utkali u temelje hrvatske neovisnosti. Božji blagoslov udijelio je brinjski župnik vlč. Pejo Ivkić, a prije polaganja vijenaca na brinjskom groblju, u župnoj crkvi Uznesenja BDM služena je sveta misa za Domovinu.

Svim stanovnicima Općine Brinje, načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Perković uputili su zajedničku čestitku:

Nastavak ispod oglasa

Svim žiteljima Republike Hrvatske, svim stanovnicima Ličko-senjske županije i Općine Brinje, a posebno svim hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih i nestalih branitelja upućujemo iskrene čestitke u prigodi obilježavanja 5. kolovoza –  Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“. Sa posebnom zahvalnošću se prisjećamo hrvatskih vitezova koji su za ostvarenje hrvatske pobjede svoje živote utkali u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske.

A.M.