U Gospiću predstavljena stranka Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti

Posjetom manifestaciji Jesen u Lici zagrebački gradonačelnik Milan Bandić započeo je svoj posjet gradu Gospiću. Nakon obilaska štandova izlagača, ocjenjivanja buša i druženja s građanima u gospićkom hotelu Ana uslijedilo je predstavljanje novoosnovane podružnice stranke Bandić Milan 365 grada Gospića.

Među brojnim gostima i budućim članovim stranke predstavljanju su uz najbliže suradnike Milana Bandića nazočili i župan ličko-senjski dr. Darko Milinović i gradonačelnik Gospića Karlo Starčević.

Nastavak ispod oglasa

Predsjednica novosnovane organizacije gospićke stranke MB 365 Danijela Bogić kazala je kako će ta stranka znati odgovoriti na pitanja za koja građani dosad nisu imali kvalitetnih politika.

“Odlučili smo osnovati stranku Bandić Milan 365, a naše prioritetne politike će biti ekonomski razvoj, zaštita rada, i to ponajprije u realnom sektoru kao i zaštita prava ugroženih i nemoćnih. S obzirom da je grad Zagreb glavni grad RH i najrazvijenije područje odlučni smo u primjeni njihovih iskustava, znanja i vještina u ostvarenju svog cilja. Gradsku organizaciju u Gospiću čini 40% žena, 50% fakultetski obrazovnih i 100 % ljudi koji žive od svog rada. Organizacija će imati svoje prostorije u ulici popa Frana Binićkog i svi građanima ćemo biti dostupni” kazala je Bogić.

Gost-govornik bio je i župan Darko Milinović. Na samom početku našalio se kazavši kako je i on od nedavno nezavisni župan.

“Gospić od ovoga može samo imati koristi. Većina gospodarskog razvoja RH nalazi se u Zagrebu i ako ovakav jedan čovjek dolazi danas ovdje i ima svoju stranku onda svi mi ovdje bez obzira na boju političkog dresa možemo imati koristi. Drago mi je da je gospodin Bandić posjetio i sajam Jesen u Lici. Ličko-senjska županija će iz uz pomoć ove stranke provoditi projekte koji su bitni za razvoj županije. Novoosnovanu stranku u Gospiću pozivam na partnerski odnos” kazao je župan Milinović.

Milan Bandić, gradonačelnik grada Zagreba i predsjednik stranke rada i solidarnosti MB 365 nije krio zadovoljstvo do posljednjeg mjesta popunjenom dvoranom i interesom ljudi.

“Moramo jačati pluralnu scenu, ne samo Gospića, nego i cijele RH. Ono što radimo u Zagrebu želim preslikati na cijelu domovinu – da služimo građanima i da budemo rješenje. Danijela, sad nema labavo, Karlo je Karlo, župan je župan i ne daj im mira. Ne smijemo zaboraviti ni sve one koji su branili našu domovinu, a Gospić je uz Vukovar, Petrinju i Knin možda najviše pretrpio. Budite uvijek rješenje, nikad nemojte rušiti, pomozite. ” kazao je Bandić.

Nakon predstavljanja stranke Milan Bandić u društvu predsjednice gospićkog ogranka Danijele Bogić predsjednici DND Grada Gospića Sanji Puškarić uručio je prigodni poklon.

L.O.