U iščekivanju 7. turnira u malom rukometu „Mali medo“

GOSPIĆ – Priprema 7. turnira u malom rukometu “Mali medo” je pri kraju. Na turnir, koji će se održati u subotu 8.2.2014. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću od 8 do 20 sati, se prijavilo ukupno 11 klubova (RK Arbanasi (Zadar), RK Ogulin, RK Karlovac, RK Rudar (Samobor), RK Zadar 2013, RŠ Mini Sunce (Biograd), RK Senj, RK Obrtnik (Šibenik), RK Olimpija (Vodice), RK Petrinja i domaćin RK Gospić), 26 ekipa (2006. godište 3 ekipe – prezentacija, 2004. godište 13 ekipa i 2003. godište 10 ekipa), 300-tinjak sudionika što će ovom izdanju turnira donijeti epitet najmasovnijeg u sedmogodišnjoj povijesti. Otvaranje turnira će biti u 10,30 sati, nakon odigravanja utakmica prvog kola i okupljanja svih sudionika turnira dok je zatvaranje na rasporedu u 19,30 sati.

Pripremljeno je  i mnoštvo grupnih i individualnih nagrada pa će tako prve 3 ekipe svakog godišta dobiti medalje i pehare, tu su nagrade za najbolje pojedince (najbolji igrač i najbolji golman svakog godišta) te se biraju i najbolje ekipe (5-orke) turnira, a svi ostali sudionici će kao uspomenu na sudjelovanje dobiti zahvalnicu.

Nastavak ispod oglasa

Prvi puta će u 7 godina bili osiguran i topli obrok za sve sudionike što daje dimenziju više i plus za organizaciju budući su jako rijetki turniri s tom ponudom.

Djeca će imati i dodatne sadržaje budući je najavljen dolazak štanda sa slatkišima, televizije, nekih lokalnih medija, slikanje, dvije maskote te posebne nagrade sponzora.

Lo/v.a.