U Karlobagu izrađen prvi mural posvećen Vukovaru!

Nakon dva tjedna volonterskog rada skupine nogometnih zaljubljenika navijačke udruge „Bura Boys Karlobag“ na igralištu Laktinac, napokon su završeni radovi na muralu koji je posvećen Herojskom gradu Vukovaru.

Mural je financiran od financijskih sredstava koja su ostala od organizacije 6.MT „Heroji Domovinskog rata“ koji se održao u Karlobagu 29. srpnja ove godine.

Nastavak ispod oglasa

Grafit je ukupne dužine 80 metara i visine 1 metar, iza golova su izrađene Hrvatske prepoznatljive crveno-bijele kockice, dok se cijelom dužinom igrališta proteže poruka „IZ KRVI I BOLA NIKNUT“ ĆE CVIJEĆE NIKADA KARLOBAG ZABORAVIT“ NEĆE VUKOVAR!!

Mural je izrađen na jučerašnji prigodni dan neovisnosti Republike Hrvatske, a sinoćnjim zajedničkim druženjem građana Karlobaga koji su se okupili na igralištu Laktinac i posebnim programom obilježen je završetak radova na muralu.

Sljedeće planirano okupljanje ispred novoizrađenog murala sa kojim je Karlobag pokazao da nikada nije i nikada neće zaboraviti Herojski grad planirano je za 18. Studenog 2018. kada će se zapaliti svijeće i lampioni kako bi se dostojno obilježila 27-obljetnica stradanja Vukovara u Domovinskom ratu.

I.D./L.O.