U Karlobagu izvučeni parovi 5. Malonogometnog turnira „Heroji Domovinskog rata“

U Karlobagu je danas održan prvi dan  5. Malonogometnog turnira „Heroji Domovinskog Rata“, koji je posvećen svim stradalim braniteljima u Domovinskom ratu.

U popodnevnim satima u sklopu malonogometnog turnira položeni su vijenci, zapaljene svijeće i održana molitva kod središnjeg križa na općinskom groblju. Nakon toga, pedesetak posjetitelja i uzvanika uputilo u crkvu Sv. Josipa na misu zadušnicu za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu.

Iza 20 sasti, organizator malonogometnog turnira, Malonogometni klub Karlobag pripremio je jednosatni program. Okupljenima je najavljen kompletni program za subotu koji će početi od 16 sati na igralištu Laktinac. Nakon toga organizatori su nabrojali sve sponzore i donatore turnira kao i medijske pokrovitelji te su najavljene sve ekipe i glavni suci koji će sudjelovati na malonogometnom turniru.

Oko 21 sati počelo je i izvlačenja skupina turnira. Organizatori i predstavnici momčadi izvukli su 2 skupine po 3 momčadi. Prve dvije momčadi iz svake skupine plasirati će se u polufinale turnira.

Voditelj organizacijskog dijela turnira Ivica Došen, pozvao je još jednom sve vas da u nedjelju dođu u Karlobag i svojim prisustovanjem uveličaju središnji dio proslave jubilarnog 5. Malonogometnog turnira „Heroji Domovinskog rata“.

U sklopu odigravanja turnira, u nedjelju oko 22 sata sa nestrpljenjem se očekuje i posebno pripremljen program članova Mnk Karlobag.                       

Za zabavni dio programa na igralištu Laktinac pobrinut će se Nikola Hećimović aka Dj Heć i veliko glazbeno ime Ante Matić iz Tomislavgrada.

Zbog očekivanog velikog broja posjetitelja turnira organizatori mole gledatelje da dođu što ranije kako bi osigurali svoja mjesta na igralištu Laktinac.

Skupina A:

Mnk Karlobag

9.GBR Vukovi

SJP Tigar

 

Skupina B:

Heroji ulice Gospić

Cesarica

Sveti Karlo Karlobag

Raspored utakmica:

17:30/ 9.GBR Vukovi- SJP Tigar

18:00/ Cesarica- Sveti Karlo Karlobag

18:30/ MNK Karlobag- SJP Tigar

19:00/ Heroji ulice- Sveti Karlo Karlobag

19:30/ MNK Karlobag- 9.GBR Vukovi

20:00/ Heroji ulice- Cesarica

20:45/ Polufinale

21:30/ Polufinale

22:15/ Za 3. Mjesto

23:00/ Finale

L.O./I.D./D.J.