Kako je i najavljeno jučer je u Karlobagu održan prvi dan 3. Malonogometnog turnira „Heroji Domovinskog Rata“, turnir koji je ove godine posvećen svim stradalim braniteljima u domovinskom ratu.U popodnevnim satima u sklopu malonogometnog turnira su položeni vijenci, zapaljene svijeće i održana molitva kod središnjeg križa na Općinskom groblju. Nakon toga se preko 50 posjetitelja i uzvanika uputilo u crkvu Sv Josipa na misu zadušnicu za sve stradale branitelje u Domovinskom ratu.
Vrhunac večer počeo je oko 20:30 sati u restoranu Baška Bura koji je bio prepun uzvanika i gostiju, gdje je organizator malonogometnog turnira, Malonogometni klub Karlobag i KN Uvijek Vjerni Karlobag pripremio jednosatni program. Najavljen je kompletni program za subotu koji će početi u 16:00 sati na Općinskom igralištu Laktinac, spomenuti su svi sponzori i donatori turnira kao i medijski pokrovitelji turnira, svima njima je posebno zahvaljeno za poseban doprinos turniru, najavljene su sve ekipe i glavni suci koji će sudjelovati na malonogometnom turniru, također su spomenuti i svi posebni uzvanici i gosti subotnjega programa. Nakon toga svi su se prisjetili i zadnja dva malonogometna turnira iz 2013 godine kojeg je osvojila momčad Uvijek Vjerni Gospić i pobjednik prošlogodišnjeg turnira kojeg je osvojila momčad Specijalne policije Tigrovi, tom prilikom organizator je predstavio izložbu pehara, priznanja, zahvalnica, novinskih članaka, slika i svega ostaloga koji se nalaze u restoranu Baška Bura kako bi se svi ubuduće rado prisjetili svih malonogometnih turnira u Karlobagu i njegovih pobjednika.Također je cijeli večerašnji program u restoranu Baška Bura popraćen i glazbenim dijelom na kojem je nastupao Nikola Vrban poznatiji kao Dj Vrxx. Svi su nestrpljivo čekali 21:00 sati kada je počelo izvlačenja skupina subotnjeg malonogometnog turnira. Ta čast je ove godine pripala zamjeniku načelnika Općine Karlobag Borisu Smojveru i načelniku PP Karlobag Marku Došenu koji su izvukli 3 skupine po 3 momčadi. Pobjednici skupina i najbolja drugoplasirana momčad plasirati će se u polufinale turnira. izvučene su skupine i određena je satnica svih utakmica malonogometnog turnira za subotu.
Voditelj organizacijskog dijela turnira Ivica Došen, pozvao je još jednom sve da u subotu dođete u Karlobag i svojim prisustovanjem uvećate središnji dio proslave 3.Malonogometnog turnira „Heroji Domovinskog rata“ za kojega se organizatori pripremaju više od 3 mjeseca i za koji je ove godine pripremljen bogati sportski i zabavni program. Oko ponoći sa nestrpljenjem se očekuje i poseban pripremljen program navijačke skupine Uvijek Vjerni, koji su pripremili poseban program za sve stradale branitelje u Domovinskom Ratu. Za zabavni dio programa pobrinut će se Nikola Vrban poznatiji kao Dj Vrxx.
Zbog očekivano velikog broja posjetitelja turnira organizatori mole da dođete što ranije i zauzmete svoja mjesta na igralištu Laktinac, gdje je za posjetitelje turnira osigurano dovoljno hrane i pića po promotivnim cijenama. Nakon velikog finala i dodjele svih nagrada i priznanja zabavni dio programa nastaviti će se do jutarnjih sati uz Dj Vrxxa a sve u sklopu Malonogometnog turnira.

SKUPINE SUBOTNJEG MALONOGOMETNOG TURNIRA HEROJI DOMOVINSKOG RATA!
SKUPINA A:
UVIJEK VJERNI KNIN
HV 91″ ZADAR
CESARICA
SKUPINA B:
MNK KARLOBAG
9. GBR VUKOVI
POLICIJSKA POSTAJA KARLOBAG
SKUPINA C:
SJP TIGAR
MNK STARIGRAD
UVIJEK VJERNI GOSPIĆ

RASPORED UTAKMICA:
17:15/ HV 91″ ZADAR-CESARICA
17:45/ 9. GBR VUKOVI- PP KARLOBAG
18:15/ MNK STARIGRAD- UV GOSPIĆ
18:45/ UV KNIN- CESARICA
19:15/ MNK KARLOBAG- PP KARLOBAG
19:45/ SJP TIGAR- UV GOSPIĆ
20:20/ UV KNIN- HV 91″ ZADAR
20:55/ MNK KARLOBAG- 9. GBR VUKOVI
21:30/ SJP TIGAR- MNK STARIGRAD
22:10/ POLUFINALE
22:55/ POLUFINALE
23:50/ ZA 3 MJESTO
00:30/ FINALE

I.D./L.O.