U Karlobagu završne pripreme za 6. MT “Heroji Domovinskog rata”

Nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji Karlobag i sve ljubitelje nogometa očekuje nova nogometna poslastica-6.MT “Heroji Domovinskog rata” koji ce se održati sljedeću nedjelju, 29. srpnja s početkom u 16 sati na općinskom igralištu Laktinac. Sveta misa zadušnica za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu i izvlačenje skupina malonogometnog turnira održat će se u četvrtak, 26. srpnja.

Na ovogodisnjem turniru nastupit će šest momčadi koje će biti podijeljene u dvije skupine po tri ekipe te dvije juniorske ekipe sportsko-kulturne udruge „Fortica“ koji ce odigrati revijalnu utakmicu sa početkom u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori ove godine očekuju rekordan broj posjetitelja koji će svjedočiti ovom velikom sportskom događaju koji je posvećen svim poginulim Herojima.Očekuju se i brojni visoki gosti i uzvanici te glazbeni gost iznanađenja koji ce otpjevati nekoliko velikih glazbenih hitova u stankama izmedu utakmica. U organizaciju ovogodišnjih Heroja uključili su se i ove godine brojni sponzori i donatori te medijski pokrovitelji koji ce najavljivati ovogodišnji turnir Heroja na svojim portalima i radio postajama.

Hoće li ove godine u velikom finalu koje je na rasporedu u 23 sata nastupiti trostruki osvajači i branitelji naslova „Heroji ulice“ iz Gospića, dvostruki osvajači ekipa „SJP Tigrovi“ iz Gospića ili možda neka od ostale četiri momčadi koje nikada nisu imale priliku i veliku čast osvojiti Heroje, među kojima su i domaćini MNK „Karlobag“ koji šest godina čekaju na naslov, ostaje nam svima zajedno vidjeti sljedeću nedjelju u Karlobagu u sportskom dogadaju 6.MT “Heroji Domovinskog rata”.

PROGRAM PROSLAVE: Nedjelja 29. srpnja 2018.

15:30/ Okupljanje sudionika

16:30/ Otvaranje 6.MT „Heroji Domovinskog rata“

17:00-19:30/ Utakmice po skupinama turnira

20:00/ Revijalna utakmica juniora

20:30/ (I) Polufinale

21:00/ Nastup gosta iznenađenja

21:15/ (II) Polufinale

21:45/ Program za sve stradale Branitelje

22:00/ Utakmica za 3. Mjesto

22:30/ Nastup gosta iznenađenja

23:00/ Finale turnira

23:30/ Nastup gosta iznenađenja

23:45/ Dodjela nagrada i priznanja

00:10/ Zatvaranje 6. MT „Heroji Domovinskog rata“.

00:30/ Glazbeni program (Beach bar Tatinja)

L.O./I.D.