U Krasnom održan team building stranke LiPO

U petak je uže vodstvo stranke LiPO u Krasnom održalo radni sastanak sa vodstvom i simpatizerima stranke LiPO grada Senja. Na radnom sastanku prisustvovalo je oko 50 sudionika. Uz predsjednika stranke Darka Milinovića bio je i njegov zamjenik Ante Dabo, potpredsjednica Sandra Samardžija, Stjepan Kostelac i glavni tajnik stranke Alen Zorić.

Domaćin sastanka je bio Željko Nekić, povjerenik stranke LiPO za Senj koji se obratio nazočnima, zahvalio na dolasku i izrazio uvjerenje za daljnji dobar rad te stranke.
Glavni tajnik stranke Alen Zorić također je pozdravio sve nazočne, upoznao ih je sa daljnjim funkcioniranjem stranke i tehničkim detaljima.

Predsjednik stranke LiPO Darko Milinović zahvalio se brojnom članstvu na svemu onome što su u proteklom periodu svojim učinili za snaženje ove stranke.

-Ovo je najbolji primjer političkog djelovanja naše stranke, a i najbolji odgovor onima koji su mislili da ćemo trajati samo jedno ljeto, kazao je Milinović.

Na sastanku se raspravljalo se o aktualnoj političkoj situaciji te su se dogovarali slijedeći politički potezi. Izraženo je žaljenje što je gradonačelnik Otočca ukinuo aktualni sat kako su istaknuli očigledno bojeći se pitanja.

-Izražavamo uvjerenje da tako neće biti na županijskoj razini, a najavljujemo vrlo zanimljiva pitanja, zaključeno je. Iz LiPO je priopćenjem najavljeno kako će ta politička stranka ovakve radne sastanke održavati i u buduće.

L.O.