U organizaciji Općine Lovinac ove subote (02.08.2014.) upriličit će se forum o održivom razvoju Općine Lovinac pod nazivom „Prilike iz Like“. Cilj foruma je upoznavanje ljudi koji su porijeklom s ovog područja, prijatelja općine Lovinac i investitora s projektima, potencijalima i vizijom razvoja općine Lovinac, a sve u namjeri poticanja investicija, stvaranja pozitivne poduzetničke klime i poticanja svih dionika na aktivno sudjelovanje u razvoju općine Lovinac.
U subotu, 02. kolovoza 2014. godine u zgradi Doma kulture u Lovincu (u izgradnji) u 10:30 program započinje registracijom sudionika, potom će se u 11,00 sati predstaviti domaćin, Općina Lovinac, nakon čega slijedi predstavljanje „Strategije razvoja općine Lovinac“, prezentacija projekata u provedbi, „Prilike iz Like“.
Nazočnima će se predstaviti općinska tvrtka „Agrovelebit“ d.o.o. – sa projektom obnove poljoprivredne proizvodnje. Slijedi prezentacija projekta „CPT Sveto brdo“, Mogućnosti financiranja projekata sredstvima Fonda za ruralni razvoj. Zainteresirani se mogu prijaviti na broj telefona 053 / 681-005 ili
na mail adresu: katarina.sekulic@lovinac.hr
LO