Pobjednica i pratilje

Na sinoćnjem izboru ljepote u hotelu Luna Island u Novalji izabrana Queen of Croatia for Queen of the World
Sinoć je u Novalji u sklopu programa obilježavanja Antonje, Dana Grada Novalje, održan 24. izbor ljepote Queen of Croatia for Queen of the World. Pred punom dvoranom Hotela Luna Island, u kojem će se ovaj izbor održavati i naredne dvije godine, natjecalo se 16 finalistkinja koje su se publici predstavile u pet izlaza. Nakon tijesne borbe, u kojoj je složili su se svi, lentu mogla ponijeti bilo koja od natjecateljica, titulu Queen of Croatia for Queen of the World odnijela je predivna Zagrepčanka Lucija Grmuša. Prvom Princezom proglašena je Lara Krizmanić iz Rijeke, drugom Princezom Martina Vujić iz Zagreba, a Kraljicom fotogeničnosti Loreta Anđelić iz Rijeke.
Kako bi se kvalitetno spremile za ovaj jedini hrvatski izbor ljepote koji ima svjetsku pobjednicu, odnosno Kraljicu Svijeta 1990. godine Danielu Mihalić Gračanin, djevojke su u Novalji boravile još od 4. lipnja. Za vrijeme svog boravka obišle su brojne poznate lokacije poput predivnih Vrtova Lunjskih Maslina na kojima su odradile i brojna fotografiranja. Također, pobjednica izbora Lucija Grmuša te predstavnice direkcije izbora Tamara Roglić i Sanja Bjedov u Novalji ostaju do 17.lipnja kako bi na predivnim novaljskim plažama dobile dodatne kadrove prije samog svjetskog izbora koji će se održati krajem godine.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Gulianno, Leo, Mladen Burnać, Pamela Ramljak, Dado i Kizo, Sinkronizirane plivačice kluba Mladost te plesni klub Lana. U žiriju su se našli i gradonačelnik grada Novalje Ante Dabo te direktorica Turističke zajednice grada Novalje Marina Šćiran Rizner, dok su izbor uveličale VIP gošće Sementa Rajhard i Maja Lena Lopatny. Voditeljice izbora bile su Kristina Bralo bivša Queen of Croatia i sedma najljepša na svijetu, Ana Batarelo fotomodel godine i Hana Tabaković novinarka i urednica Scena by Hana.

Za sam kraj natjecanja upriličen je i spektakularan vatromet koji je organizirao hotel Luna Island u čast novoizabranoj Queen of Croatia Luciji Grmuši.

L.O./L