Službenici Policijske postaje Gospić dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave. Stručnjak je 8. studenog 2020. godine zatečen u prometu s osobnim automobilom na kojem su se nalazile ne pripadajuće registarske pločice.Naime, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je na svoje osobno vozilo stavio ne pripadajuće registarske pločice i koristio ih na navedenom vozilu za sudjelovanje u prometu. Protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

Noću 7./8. studenog 2020. godine u Novalji, nepoznati počinitelj kamenom je razbio staklo i napravio strugotinu na vratima. Pri tome je izbušio dva pneumatika na osobnom automobilu u vlasništvu 41-godišnjakinje iz Novalje.

Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Jučer su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske na autocesti A-1, smjer Zagreb, između odmorišta Zir i čvora Gospić, zaustavili 39-godišnjeg poljskog državljanina, vozača automobila BMW serija 7, kojem je uređajem za mjerenje brzine utvrđena brzina od 253 km/h. Kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od 1 mjeseca.
Sinoć su zabilježena dva narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Gospića i Otočca.
Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnim sudovima.

PULS/L. O.