U Otočcu fajt, najpijaniji vozač i gospođa predala puške

Policijska uprava ličko-senjske dovršila je kriminalistička istraživanja nad 55-godišnjakom iz Korenice i 44-godišnjakom iz Udbine, zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela krađe. Ovaj tandem se sumnjiče da su se u dužem vremenskom razdoblju (‘ko zna od kada) do 20. srpnja 2016. godine, na štetu pravne osobe iz Korenice, neovlašteno priključili na vodovodnu mrežu i u tom razdoblju koristili vodu. Nakon što su prošloga tjedna policajci locirali „sedmoricu veličanstvenih“ kradljivaca vode, ovo je samo naznaka kako ovoj priči nije kraj.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 34 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 16 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najpijaniji je bio Otočanin (51) kojemu je izmjerena koncentracija alkohola od 2.68 g/kg.

Nastavak ispod oglasa

Kod Otočca su se dečki i fajtali pa policija imala posla.

Iz Otočca i jedna dobra vijest. Jedna je gospođa dragovoljno predala dvije vojničke puške. Sigurno ih je ona sakrila tijekom rata.

P. U./L. O.