U Otočcu se opaka dama fajtala

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom iz Otočca zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo tjelesne ozljede.  Damu se sumnjiči da je prošle nedjelje  ispred jednog ugostiteljskog objekta u Otočcu fizički napala 17-godišnjaka iz Otočca, nanijevši mu lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije. Protiv rabijatne gospođe 41-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu Doznajemo da dama nije u srodstvu sa žrtvom, a ovo joj nije prvi puta da pokazuje snagu svojih mišića!!!

Lopov je  ponedjeljak, 5. prosinca 2016. godine u Vagancu, Općina Plitvička Jezera, na parkiralištu ispred crkve, iz osobnog automobila zagrebačke registracijske oznake otuđio torbicu s osobnim dokumentima, mobitel i novac, na štetu 56-godišnjaka iz Zagreba.

Nastavak ispod oglasa

Noću 6./7. prosinca 2016. godine u Senju, iz radnih strojeva u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Bakru, otuđio pogonsko gorivo.

Dok je čekao red, jučer je iz prostorija Doma zdravlja u Otočcu čovjek ostao bez  novčanik s osobnim dokumentima i novcem.

P.U./L. O.