Već neko vrijeme po robnim centrima i trgovinama po Otočcu nestaje mnoštvo različitog alata. Posebno električne bušilice, brusilice, ali i prehrambeni artikli po principu „zgrabi što možeš. Sve je pomalo iznenadila činjenica kako je uhićenu  lopovsku ekipu činila skupina od četiri mlađe ženske osobe!

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su danas kriminalistička istraživanja nad četiri  ženske osobe (28-godišnjakinja, 31-godišnjakinja, 23-godišnjakinja i 29-godišnjakinja) s područja Otočca i sela  Doljana zbog osnova sumnje da su počinile krađe.

Ženski kvartet „operirao“  je posvuda gdje se iz trgovina moglo nešto ukrasti. Sumnjiče se da su 15. prosinca 2020. godine u Otočcu iz jednog trgovačkog centra ukrale pet pršuta, a 2. travnja i 3. svibnja 2021. godine iz drugog trgovačkog centra u Otočcu ukrale ukupno četiri brusilice, bušilicu i mnoštvo prehrambenih artikala. Voditelji trgovina u Otočcu svjesni su da je repertoar počinjenih krađa znatno veći, ali nestanak jeftinijih prehrambenih  proizvoda nisu niti prijavljivali.

PULS/L. O.