U petak izbor za Miss Ličko-senjske županije!

Izbor „Miss Hrvatske za Miss Svijeta“ najstarije je i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote koje se održava od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo djevojke lijepa lica, već se radi o talentiranim i obrazovanim osobama koje su aktivne u humanitarnim i ostalim dobrotvornim i promotivnim akcijama, a svojom osobnošću i ponašanjem izvanredne su predstavnice svog kraja i zemlje. Što je prepoznala i Ličko-senjska županija kao i TZ grada Gospića.

Izbor za Miss Ličko-senjske županije, kao dio izbora za „Miss Hrvatske za Miss Svijeta“ održat će se 30. rujna 2016. Kino Korzo u Gospiću. Organizatori očekuju veliki broj posjetitelja, nazočnost brojnih poznatih osoba, te predstavnika lokalnih i nacionalnih medija i fotoreportera.

Nastavak ispod oglasa

Miss Ličko-senjske županije očekuju brojna snimanja, intervjui kao i darovi koje partneri projekta pripremaju za sve finalistice. Ovo je prilika da si djevojke otvore brojna vrata u budućnosti, a na raspolaganju će imati podršku organizatora kao i medijsku pozornost. Medijski pokrovitelj ovoga događaja je portal Lika online.

L.O.