U posjeti kod deveteročlane obitelji Špoljarić

GOSPIĆ – U petak, 2. siječnja u rodilištu Opće bolnice u Gospiću rođeno je prvo dijete u 2015. godini.
Dječak Jakov, sedmo je dijete u obitelji Špoljarić iz Perušića, od majke Marije i oca Ivice. Otac Ivica policijski je službenik u Policijskoj upravi ličko-senjskoj zaposlen u Operativno komunikacijskom centru policije, te su danas načelnik Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar, zamjenik načelnika Mladen Kranjčević, voditelji Službi i policijski kapelan Ivan Blaževac posjetili u Perušiću obitelj Špoljarić.
Prilikom posjete načelnik Ante Podnar naglasio je kako mu je iznimno drago što se danas nalazi u društvu ovako sretne obitelji koje su temelj našeg društva osobito obitelji sa većim brojem djece, jer djeca su naša budućnost, te je kolegi Špoljariću uručio prigodni poklon, koji će toj višečlanoj obitelji u ovim trenucima kad je došao jedan novi član pomoći u rješavanju određenih životnih problema.
S obzirom da je Policijska uprava ličko-senjska i do sada vodila brigu o svojim službenicima i pomagala im u trenucima kada im je bilo najpotrebnije, tako ćemo i u godinama koje nam predstoje kako obitelj Špoljarić, tako i drugim obiteljima sa većim brojem djece pružati nesebičnu pomoć.

PULS

Nastavak ispod oglasa