U prometnoj nesreći sudjelovala četiri osobna i jedno teretno vozilo, tri osobe teže ozlijeđene

Ličko-senjska policija izvijestila je kako se u protekla 24 sata na području ove policijske uprave dogodilo šest prometnih nesreća.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama. 

Nastavak ispod oglasa

U jednoj su sudjelovala četiri osobna vozila i jedno teretno vozilo, a u njoj su tri osobe teže ozlijeđene i jedna osoba lakše. 

Nesreća se dogodila jučer u 16,15 sati na autocesti A1 u smjeru juga, između čvora Otočac i Perušić, kada je 42-godišnjak sa šireg zadarskog područja upravljajući osobnim vozilom zadarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem te u zanošenju udario u prednju lijevu stranu teretnog vozila poljskih nacionalnih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljao 54-godišnji državljanin Poljske, a potom se nastavio nekontrolirano kretati uslijed čega je s prednjom stranom udario u zadnju stranu osobnog vozila varaždinskih registracijskih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljao 47-godišnji državljanin BiH, čije vozilo je od siline udara odbačeno u smjeru kretanja te udarilo u osobno vozilo zadarskih registracijskih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljao 41-godišnjak iz Zagreba. 

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 42-godišnji vozač osobnog vozila zadarskih registracijskih oznaka, 47-godišnji vozač osobnog vozila varaždinskih registracijskih oznaka i 49-godišnji putnik iz tog vozila, dok je 41-godišnji vozač osobnog vozila zadarskih registracijskih oznaka lakše ozlijeđen. Protiv 42-godišnjaka je  podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.   

Druga prometna nesreća dogodila se na području Otočca, a u njoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. 

L.O.