U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač i suvozač

Foto: GsPress

U razdoblju od 5.-7. siječnja 2021. godine na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, pet prometnih nesreća i tri narušavanja javnog reda i mira.

U četvrtak, 31. prosinca 2020. godine na jednom odmorištu na autocesti A-1, u smjeru Splita, nepoznati počinitelj razbio je zadnje vjetrobransko staklo na osobnom automobilu gospićke registracijske oznake u vlasništvu 28-godišnjaka iz Brinja.

Nastavak ispod oglasa

Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Teška prometna nesreća kod Perušića

Jedna prometna nesreća je s teško ozlijeđenim osobama, a dogodila se u utorak, 5. siječnja u 21,55 sati na autocesti A-1, u smjeru Zagreba, kod mjesta Perušić, kada je 43-godišnjak iz Hvara upravljao osobnim automobilom splitske registracijske oznake, te zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad automobilom, sletio udesno i udario u zaštitnu metalnu ogradu koju je probio i prevrnuo se automobilom na lijevi bok.

Vozač i 39-godišnji suvozač iz Zagreba su teško ozlijeđeni i zadržani na liječenju.

Ostale četiri prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca. 

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je tučnjavom na području Gospića, svađom i vikom na području Otočca, te držanjem životinja bez nadzora na području Karlobaga.

Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnom sudu.    

L.O./PULS