U Senju sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a LSŽ

Senj – Mladež HDZ-a Ličko senjske županije svojim dosadašnjim radom profilirala se i nametnula u radu HDZ-a, tek je jedan je od zaključaka sa sjednice Predsjedništva Županijske organizacije Mladeži HDZ-a  LS Županije održane u Senju, kojoj je nazočio predsjednik Ivan Biljan. Analiza rada, poglavito aktivnosti koje su bile izražene tijekom lokalnih izbora ocjenjena je kvalitetnom i sadržajnom.

Nastavak ispod oglasa

Na sjednici  se govorilo o radu mladeži u prethodnom razdoblju, o ulozi na održanim lokalnim izborima gdje se je pokazalo kako je mladež i nakon ovih lokalnih izbora preuzela brojna značajna mjesta kako u predstavničkim tako i u izvršnim tijelima gradova i općina sa područja županije.

Na sjednici je istaknuto kako je mladež po prvi puta dobila i načelnika iz svojih redova u Općini Plitvička Jezera, Borisa Luketića, koji se je svojim radom dokazao i kao donedavni predsjednik mladeži HDZ-a te Općine,  ali i zamjenike u gradu Gospiću, Senju i Karlobagu. Mladež HDZ-a a u narednom će razdoblju imati bitnu ulogu u kreiranju pojedinih političkih pitanja županije, te imati odgovorniju ulogu u pojedinim segmentima društva o čemu treba posebno voditi brigu.  

Na sjednici su razmatrana i aktualna politička pitanja, te određene aktivnosti Mladeži za nadolazeće razdoblje.

LO