Naslovnica Lifestyle U Srbiji uhićen ratni zločinac Ratko Mladić?

U Srbiji uhićen ratni zločinac Ratko Mladić?

2

Srpski mediji prenijeli su informaciju da je uhićen ratni zločinac i haški bjegunac Ratko Mladić. U srpskom Tužiteljstvu za ratne zločine za nisu htjeli ni potvrditi ni demantirati ovu vijest.

U policiji se nalazi osoba pod imenom Milorad Komadić, a za koju se sumnja da je zapravo odbjegli ratni zločinac Ratko Mladić, prenosi beogradska televizija B92. Ista televizija je pokušala u policiji provjeriti informacije o uhićenju, ali im je samo kratko rečeno da je u toku provjera identiteta i DNK analiza.

Uhitili ga pripadnici Bezbednosno informativne agencije?

Različiti srpski mediji prenose različite informacije o Mladićevom uhićenju, pa tako Blic tvrdi da su Mladića uhitili pripadnici Bezbednosno informativne agencije oko 8 sati ujutro. Televizija RTS je razgovarala pak s Jovanom Stojićem, šefom kabineta direktora BIA-e, koji je rekao kako ne može potvrditi vijest o uhićenju Mladića.

Tadić najavio obraćanje medijima u 13h

Najavljeno je pak da će srpski predsjednik Boris Tadić u 13 sati u Beogradu održati konferenciju za novinare.

Također, televizija B92 javlja da će za DNK analizu biti potrebno najmanje tri dana.

Podsjetimo, u lipnju 2009. godine također je bilo objavljeno da je Mladić uhićen i prebačen u Tuzlu, no vijest se pokazala lažnom.

 

2 Komentari

  1. Nož, žica, Srebrenica..pjevaju prosvjednici u Beogradu. To pokazuje razliku u mentalitetu između Hrvata i Srba. Srbi se hvale svojim bolesnim zločinačkim pothvatima, Hrvati tuguju za svojim generalima jer nikada nisu zapovijedili zločin, nego oslobađanje svoje hrvatske zemlje.
    Srbi se hvale Ovčarom i pobijenim hrvatskim ranjenicima, pjevaju pjesme o salati i klanju Hrvata, a Hrvati pjevaju pjesme o Domovini,,,,
    Srbima treba trajno zabranirti pristup EU dok ih dobro ne pregleda psihijatar i odredi im terapiju…

Comments are closed.