U Stožeru HDZ od 0-24

Nastavak ispod oglasa

Gospić – U stožeru Hrvatske demokratske zajednice u Gospiću uz predstavljanje programa Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera za predstojeće Lokalne izbore, novinarima je nositelj liste HDZ Darko Milinović sa suradnicima omogućio prisustvovanje jednom od brojnih radnih sastanaka, koji se, kako je kazao održavaju svaki dan, nerjetko do kasno u noć.

Na radnom sastanku stožera razmatane su smjernice daljnjeg djelovanja, organizacijskog sustava, operativnog programa kao i plan zacrtanih aktivnosti kampanje po općinama i gradovima Ličko senjske županije.

Osim kandidata za budućeg župana Milana Kolića, i kandidat za gradonačelnika Grada Gospića Petar Krmpotić prezentirao je zamisao i program kampanje koju treba provesti u sljedećih 11 dana na području 50-tak naselja na području Grada Gospića. Predstavljen je i promidžbeni materijal kao i nova web stanica na kojoj se objavljuju sve najvažnije aktivnosti u radu HDZ i koalicijskih partnera kao i najnovija izviješća sa izbornih skupova.

Dražen Prša