Povjerenstvo ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije proslijedilo je medijima priopćenje Povjerenika i Povjerenstva GO HDZ-a grada Gospića o odgodi izbora za predsjednika i potpredsjednike GO HDZ-a grada Gospića, kao i o odgodi za predsjednike i potpredsjednike Temeljnih ogranaka HDZ-a s područja grada Gospića.

Ova iznenađujuća odluka dolazi nakon što su kandidati Darka Milinovića i Milana Kolića doslovce dotukli kandidate Ivice Radoševića i Marijana Kustića na izborima za Temeljne ogranke HDZ-a grada Gospića. Kandidati Milinovićeve i Kolićeve liste ostvarili su stopostotnu izbornu pobjedu u svih 11 temeljnih ogranaka. Očito je strah od potpunog izbornog debakla natjerao Povjerenika Ivicu Radoševića na ovu neshvatljivu odluku.

U nastavku prenosimo priopćenje Povjerenstva GO HDZ-a grada Gospića.

OBAVIJEST POVJERENSTVA GRADSKE ORGANIZACIJE HDZ-a GRADA GOSPIĆA O ODGODI IZBORA    

Obavještavamo sve članove Hrvatske demokratske zajednice s područja grada Gospića da je dana 27. kolovoza 2018. godine održana sjednica Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića na kojoj su donesene sljedeće odluke:

  • Odgađaju se izbori za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića zakazani za 2. rujna 2018. godine.
  • Odgađaju se izbori za predsjednike i potpredsjednike 11 Temeljnih ogranaka HDZ-a s područja grada Gospića zakazani za 2. rujna 2018. godine.
  • Odgađa se izborna skupština Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića sazvana za 4. rujna 2018. godine zbog otkazivanja izborne skupštine Temeljnog ogranka HDZ-a Gospić, a koja prethodi održavanju izborne skupštine Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića.

Povjerenstvo Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića naknadno će utvrditi termine održavanja gore navedenih izbora.

Skrećemo pozornost na izbore za Predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije koji će se prema utvrđenom terminu održati 9. rujna 2018.

S poštovanjem,

Povjerenik GO HDZ-a grada Gospića

                                                                                                     Ivica Radošević, v.r.