Povodom obilježavanja 70 godina Nacionalnog parka Plitvička jezera i 40 godina od upisa na UNESCO-ov Popis svjetske prirodne baštine, iz Nacionalnog parka Plitivčka jezera pozivaju da se u subotu, 11. svibnja 2019. godine, pridružite akciji zajedničkog čišćenja naziva “Zajedno čistimo Nacionalni park Plitvička jezera”.

Tom prigodom bit će osigurani besplatan ulaz u Nacionalni park i obrok za sudionike akcije, a neće izostati ni dobra zabava uz zajedničko druženje kojim će se pridonijeti čistoći našeg najstarijeg nacionalnog parka i neopisivo vrijednog blaga koje moramo očuvati za buduće naraštaje.

S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, svoj dolazak s brojem sudionika prijavite na mail adresu prijave@np-plitvicka-jezera.hr najkasnije do 8. 5. 2019. godine.

U suradnji s FlixBusom osiguran je besplatan prijevoz autobusom iz Zagreba. Kako je broj mjesta ograničen, iz Parka mole da prilikom prijave navedete podatak je li vam potreban prijevoz. Sve detalje vezane uz održavanje akcije primit ćete naknadno nakon prijave.

U slučaju vremenskih neprilika, postoji mogućnost promjene datuma održavanja akcije o čemu će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

L.O.