Jedan od najvećih sportskih djelatnika koje je Gospić imao  svakako je prof. Joso Starčević-Ćele koji nas je zauvijek napustio ove godine. Bio je angažiran u sportskom životu Gospića, a posebno ćemo ga pamtiti kao zaljubljenika u rukomet.

RK „Gospić“ organizira prvo izdanje Memorijalnog turnira „Joso Starčević – Ćele“ koji će se održati u subotu, 21. kolovoza 2021. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću. Na rukometnom spektaklu  sudjelovat će sljedeće ekipe:

RK BJELOVAR – Premijer liga

RK UMAG – Premijer liga

RK RIBOLA KAŠTELA – 1.HRL jug

RK GOSPIĆ – 1.HRL jug

Ekipe koje će uveličati ovaj događaj pripadaju samom vrhu rukometa u Hrvatskoj, što i gospićki klub gura stepenicu više na istoj piramidi i još ga jednom potvrđuje kao najbolji i najuspješniji klub u Gospiću i njegovoj okolici.

Na žalost, zbog epidemioloških mjera, gledatelji neće moći podržati rukometaše Gospića u utakmicama protiv klubova iz najkvalitetnije rukometnog ranga u Hrvatskoj, neće moći uveličati ovaj hvale vrijedan rukometni događaj i na taj način odati počast rukometnoj legendi Gospića.

Utakmice počinju od 11 sati kada igraju RK Bjelovar i   RK Ribola Kaštela. Od 12:30 sati snage će odmjeriti RK Gospić i  RK Umag.

Od 14 sati očekuje se službeno otvraranje turnira, a nakon toga doigravanja. Oko 18.30 sati organizirat će se dodjela nagrada.

L.O./RKG